اسانس تنباکو میوه ای 

اگر از آن دسته افرادی هستید که اوقات فراغت خود را با قلیان و تنباکو در جمع دوستان می گذرانید و یا سوالی در ذهن خود دارید که چگونه تنباکو میوه ای درست می شود، بهتر است این مطلب را تا انتها بخوانید. همانطور که در مطالب قبلی نوشتیم، منشا ساخت تنباکو میوه ای و تنباکو موسلی به کشورهای عربی برمی گردد. زمانی که با افزودن تعدادی افزودنی و اسانس و مواد مختلف دیگر ترکیبات جذاب تری تولید کردند تا از تلخی طعم تنباکو کاسته شود و طعم های جدیدی به آن بیافزاید.

 ساختار کلی بیشتر تنباکوهای میوه ای از سه ماده تشکیل شده است: تنباکوی خالص، روغن گلیسیرین و اسانس های مختلف.

اسانس میوه ای تنباکو
اسانس میوه ای تنباکو

تهیه تنباکو میوه ای

فرآیند ساخت تنباکو میوه ای

 فرآیند کلی تولید نیز به این صورت است که توتون ابتدا در طی یک فرآیند خرد می شود. سپس پس از شستن و خشک کردن تنباکو، آماده اضافه کردن مواد دیگر هستند. در مرحله بعد روغن های گلیسیرین درجه یک به مقدار لازم به تنباکو اضافه می شود. راز تنباکوی خوب در میزان استراحت و نفوذ گلیسیرین در تنباکو است. هر چه میزان خواب بیشتر باشد، بافت تنباکو نرم تر و کیفیت آن بهتر است. در مرحله آخر با افزودن اسانس های مختلف و ترکیب آنها با هم طعم های مختلف تنباکو تولید می شود.

 فرآیند افزودن طعم دهنده ها و ترکیب اسانس های مختلف بسیار پیچیده است. راز بسیاری از تنباکوها که امروزه در بین علاقه مندان به تنباکوی مرغوب معروف است، در همین ترکیب اسانس آنهاست. به همین دلیل است که بسیاری از مصرف کنندگان این محصول طعم سبک، طعم سنگین، طعم شیرین و سایر عبارات را به برخی از طعم های تنباکو میوه ای نسبت می دهند. تنباکو میوه ای

این مقاله فقط برای اطلاعات عمومی است و سایت ما هیچ فعالیت مرتبط با دخانیات ندارد

فرآیند ساخت تنباکو میوه ای
فرآیند ساخت تنباکو میوه ای

تنباکو میوه ای دوسیب با برند النخله اولین تنباکوی دوسیب بود که در بازار ظاهر شد و از محبوبیت بالایی برخوردار است. این تنباکو قبلاً مخاطبان زیادی داشت، زیرا کیفیت آن درجه یک بود. اما امروز باید گفت که کیفیت آن کاهش یافته است و مانند قبل نیست.

نوع دوسیب الفاخر نیز از کیفیت بالایی برخوردار است. طعم آن سنگین و دودی و شیرین است. تنباکو دوسیب برند الوها در حال حاضر یکی از بهترین های موجود در بازار می باشد.

تنباکوهایی که به طعم میوه ای تبدیل می شوند برای مدت طولانی در سیلوها و انبارها نگهداری می شوند. این انبارها محیطی مناسب برای رشد و تکثیر قارچ ها و کپک ها هستند. در مراحل بعدی اسانس که ترکیبی از چند ماده شیمیایی است به آن اضافه می شود و تبدیل به تنباکوی میوه می شوند.

تنباکوی قلیان 4000000 ماده سمی مانند فلزات سنگین و قطران را در ریه ها رسوب کرده و اندام های تنفسی را فلج می کند.